Call Center za stolare
011-356-36-30

Usluge

Svezastolare.com je sajt koji promoviše prodaju materijala za izradu nameštaja. Ovaj sajt je nastao kako bi stolarima omogući laku i jednostavnu nabavku potrebnih materijala za izradu nameštaja. Kompanija GTS d.o.o. se pored snabdevanja stolara i radionica za izradu nameštaja bavi i izradom nameštaja i opremanjem enterijera.

Izradom nameštaja se bavimo od 1990. godine. Zahvaljujući stalnoj edukaciji zaposlenih ali i praćenju noviteta u industriji mašina za izradu nameštaja u mogućnosti smo da Vam ponudimo kvalitetnu izradu nameštaja od pločastih materijala.

Naši majstori će besplatno izaći na teren kako bi uzeli tačne mere za izradu Vašeg nameštaja.

Kako biste bili sigurni da će Vaša ideja za nameštaj zaista biti dobra možemo da Vam je predstavimo kroz 3d prikaz enterijera.

Ukoliko ipak želite da opremanje enterijera poverite profesionalcima i tu Vam možemo pomoći. Naše arhitekte će za Vas izraditi projekte koji će prevashodno odgovarati Vašim potrebama uz zadržavanje funkcionalnosti nameštaja. Pored opremanja stambenih prostora u mogućnosti smo da Vam ponudimo i opremanje poslovnih prostorija i izradu kancelarijskog nameštaja.

Za sav nameštaj koji izradjuje kompanija GTS d.o.o je obezbedila besplatan prevoz i montažu.

Odobravamo odloženo plaćanje čekovima gradjana.

Više informacija o izradi nameštaja možete saznati ovde.

3d-enterijer

Quality
top